Cautare

391 de rezultate pentru "botgros ioana" (4.35 secunde)
Alti fosti conservatori care au preferat demisia din partid in favoarea pastrarii pozitiilor in cadrul Guvernului sunt Ioana Nedelcu - vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) si Jean Catalin Sandu, vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului.
Eva Valle Lagares (Spania) - membru si Viorel ßerbanescu, Silivia Dinca, Ioana Gligor si Arabela Ster (Romania) - membri. Echipa lui Orban este completata de italianul Pietro Petrucci, purtatorul sau de cuvant.
La intalnirea de la Cotroceni au participat, intre altii, Cristian Parvulescu (Asociatia Pro-Democratia), Victor Alistar (Transparency International), Ioana Avadani (Centrul pentru Jurnalism Independent), Andrei Oisteanu (Grupul pentru Dialog Social), Radu Nicosevici (Academia de Advocacy).
La aceasta intalnire au participat, intre altii, Cristian Parvulescu (Asociatia Pro Democratia), Victor Alistar (Transparency International), Ioana Avadani (Centrul pentru Jurnalism Independent), Andrei Oisteanu (Grupul pentru Dialog Social), Radu Nicosevici (Academia de Advocacy).
Avand in vedere ca lansarea proiectului "Politici in dialog" s-a facut deloc intamplator chiar in perioada in care la nivelul intregului continent european se sarbatoreste implinirea a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, Ioana Munteanu din cadrul Euro Info Centre Constanta a facut pentru cei prezenti ieri la eveniment o succinta prezentare a evolutiei istorice a Uniunii Europene, precum si a principalelor repere institutionale ale acestei structuri politico-statale continentale.
In ultima pagina a ziarului prezentat de Micula se spune ca Ioana Tariceanu, sotia liderului PNL, va vota la referendum impotriva demiterii lui Traian Basescu daca pana pe 19 mai Tariceanu nu renunta la functia de premier.
La randul sau, deputatul PC Ioana Popescu a spus ca formatiunea pe care o reprezinta este atacata din mai multe parti, precizand insa ca PC nu a luat nici o decizie daca va sustine sau nu motiunea PD- PLD.
Potrivit unor surse liberale, la vot s-au abtinut Radu Stroe, Vlad Moisescu si Ioana Costescu, vicepresedintele PNL sector 1. Pentru a elimina toate speculatiile conform carora ministrii liberali nu ar mai avea sustinerea partidului, presedintele PNL a cerut membrilor Delegatiei Permanente un vot de incredere pentru ministrii din Cabinet.
Potrivit unui comunicat al PIN, in comisia care a elaborat testele si care le va corecta au fost inclusi Gheorghe Stoica - profesor doctor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Ion Lucian Catrina - asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii ,,Dimitrie Cantemir", Ioana Comanita - profesor atestat de Limba Engleza;
Un alt reprezentant al conservatorilor, deputatul Ioana Iova Popescu, apreciaza ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, "il slujeste" pe Traian Basescu si "desfasoara o actiune deplorabila de murdarire a ministrilor Cabinetului Tariceanu".
Valean Adina Ioana - 39 ani. Profesia: Matematician 27. Busoi Cristian - 29 ani. Profesia: Medic 28. Manescu Ramona Nicole - 35 ani.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Carmen Ioana Stefan - mecanic; 15. Ion Sapartoc - pensionar - ofiter MApN; 16. Valentin Liviu David - pensionar - ofiter;
"Probabil ca Basescu s-a dus sa discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD, blat care se vede in toate aranjamentele pe care le fac in tara, prin Mures, prin Satu Mare, unde au candidati comuni, prin Maramures unde sustin candidati comuni, sau prin Vrancea pe unde Ioana Basescu se intalneste cu Oprisan prin restaurante ca sa negocieze sustinerea acestuia de catre PDL", a afirmat Bogdan Olteanu.
Printre cele cateva sute de persoane care au sosit, rand pe rand, la eveniment, s-au numarat premierul Tariceanu impreuna cu sotia sa, Ioana, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si sotia, Dinu Patriciu impreuna cu sotia, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Dan Voiculescu, Bogdan Olteanu si sotia, dar si Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, episcopul vicar patriarhal Vincentiu Ploiesteanu si Bartolomeu Valeriu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.
In plangerea adresata Curtii de Apel Bucuresti, Costel Ioana si Jozef Kovacs, detinuti in Penitenciarul Bucuresti - Jilava, ii cheama in judecata pe deputatul Nati Meir si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, pentru incalcarea dispozitiilor articolului 1, alineatul 1 din Legea 554/2004 privind "nesolutionarea in termen de 30 de zile, maximum 45 de zile a unor cereri".
Cei cinci judecatori sunt Iulian Dragomir, judecator la Sectia Penala, Stefan Ciontu si Ioana Dragomir, ambii de la Sectia Comerciala, Magdalena Carmen Frumuselu, judecator pe rolul Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, si Raluca Moglan, de la Sectia Civila si de Proprietate Intelectuala.
Presedintele BEC este judecatorul Stefan Ciontu, iar loctiitorul acestuia este judecatorul Iulian Ilie Dragomir. Ceilalti trei judecatori membri ai BEC sunt Raluca Moglan, Ioana Dragomir si Carmen Magdalena Frumuselu.
Contributiile vor fi evaluate de un juriu compus din Adina Valean (ALDE), Ioana Avadani (CJI) si Iulian Comanescu.Detalii cu privire la participare pot fi gasite in regulamentul concursului, ce poate fi accesat la www.eurospeak.ro/wiki/index.php/Regulament_Youth_Press_Project.Youth Press Project este un program care nu se rezuma doar la tinerele din Romania.
De asemenea, premierul Emil Boc va mai avea o discutie cu ministrul Afacerilor Externe, luni sau marti, pe tema situatiei consulului Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu, urmand ca Executivul sa faca marti precizari, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
google-analytics.com